Rezervari la numarul de telefon - 0040 728 169 369Rezerva acum

Despre noi

Restaurant Flora, peste timpuri …

Istoria canalului Bega incepe in anul 1728, insa timpul si-a pus amprenta pentru ca astazi canalul si malurile sale sa ajunga la potentialul actual. Situat pe malul Begai, restaurantul Flora imbina eleganta, rafinamentul si arta culinara cu o calitate impecabila a serviciilor. Filosofia noastra se bazeaza pe perfectiune, lucru care se vede prin tot ceea ce facem. Iubim tot ceea ce inseamna Timisoara si simbolurile ei, fie ca vorbim de centrul istoric, de Piata Unirii, sau Cartierul Cetate. Dar atunci cand ne oprim la gastronomie, restaurantul Flora reprezinta una dintre simbolurile de marca ale orasului nostru. Ne mandrim cu istoria noastra, asta pentru ca timpul a reusit sa ne consacreze ca unul dintre cele mai bune si vechi restaurante din orasul Timisoara.

about

Situat in zona centrala a orasului pe malul canalului Bega, Restaurantul Flora din Timisoara va invita sa serviti un meniu cu preparate din bucataria romaneasca si internationala.
In perioada calda a anului, clientii au posibilitatea sa serveasca masa pe terasa restaurantului, avand o priveliste incantatoare: copaci, flori, apa si mai presus de tot o servire impecabila.

Ambient

Interiorul spatios si elegant al restaurantului nostru creaza o atmosfera calda si primitoare, facand din vizita dumnavoastra la Restaurant Flora, o experienta placuta pe care cu siguranta veti dori sa o repetati.

Intr-o atmosfera intima si selecta, esti invitat alaturi de prieteni, familie, colegi sa degusti preparatele bucatariei romanesti, dar si internationale si sa petreci un timp de calitate, departe de orice grija cotidiana.

Ambientul muzical creaza atmosfera perfecta pentru clipe de neuitat. Iar pentru momentele cheie din viata ta, Restaurantul Flora organizeaza mese festive speciale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>